Wednesday, April 23, 2008

Het vermoeden bestaat dat gele koorts sterft:

Het vermoeden bestaat dat gele koorts sterft:

In Goiânia sinds de laatste dag 2, John Baptist Gonçalves, 31, stierf gisteren van het faillissement van meerdere organen. Laudo vai bevestigen of landelijke werknemer was besmet door de ziekte, zoals autoriteiten vermoeden. Twee weken geleden werden gevonden in Missouri en het Federaal District, dode apen die besmet zijn met koorts. In de DF, 200 duizend mensen zijn al ingeënt, zeer dicht bij het doel van 240 duizend, gelijk aan 10% van de bevolking. Gisteren heeft het ministerie van Volksgezondheid gevraagd dat alle regeringen van de staten te sturen doses van het vaccin te Missouri, waar het doel is immunisatie 15% van de bewoners.

Death verdacht
Ploeger Goiano opgenomen met symptomen van de ziekte te lijden hebben van meerdere organen falen. De autoriteiten hopen dat de toestand officiële rapport over de zaak nog deze week. In de DF, vaccinatie blijft morgen


Hij overleed in Goiânia de landelijke werknemer van 31 jaar, de eerste verdacht van besmetting met gele koorts, omdat de secretarissen van de gezondheid van Goias en het Federaal District gaf de waarschuwing tegen de ziekte. De bezorgdheid over verontreiniging door gele koorts kwam toen 53 apen werden dood aangetroffen in twee eenheden van de Federatie. Hij maakte van meervoudig orgaanfalen, hartstilstand, na de verslechtering van de nierfunctie en de lever, die had geleid tot het Ziekenhuis voor Tropische Ziekten (HDT), in de hoofdstad goiana, op de laatste dag 2.
In Goiânia, en de medische autoriteiten geven als vrijwel zeker is dat de oorzaak van de dood van de boer, heeft plaatsgevonden in de nacht van vrijdag, houdt verband met besmetting door gele koorts. De officiële bevestiging zal echter pas komen met de onthulling van het eerste rapport, dat dient te gebeuren voor het einde van deze week. Alle aanwijzingen leiden tot de klinische diagnose van de ziekte. Het begint met de oorsprong van John the Baptist. Morador van Aparecida de Goiânia, was hij werkzaam in het landelijk gebied van Uruaçu, beschouwd als een lokale overheid gebied van gele koorts endemisch wilde. Er en in de andere 38 gemeenten waren er goianos record in 2007 van de gevallen van dierziekten: de dood van de apen door verdacht gele koorts wilde. In drie van de 41 apen die dood zijn aangetroffen, is geïdentificeerd, de aanwezigheid van het virus.
Wat verder versterkt het argument dat John the Baptist was met de ziekte is haar klinische beeld. Volgens het Staatssecretariaat van Volksgezondheid in het begin van december heeft hij getracht de medische dienst van Uruaçu met koorts, buikpijn, bloeden en het tekenen van de nieren uitgescheiden stoornis - voorkomende symptomen van gele koorts, maar ook op andere virussen, zoals rode hond, hantavirus en dengue . Vorige week het kader van de landbouwer dramatisch verslechterd. "Wanneer er sprake is van het falen van de nieren en de lever, zoals gebeurd is met deze patiënt, de waaier van mogelijkheden van de ziekte vermindert veel. In dit geval wordt afgesneden de meeste virussen en werkte met gele koorts, dengue hemorrhagische of fulminant hepatitis," betoogt Aminadad Rodrigues, directeur van de Afdeling Epidemiologie van de minister van Volksgezondheid van Goiânia.
Hij overleed op 21h20 op vrijdag en begraven was gepland, naar gisteravond. Carlos de Souza, een van degenen die verantwoordelijk zijn voor het Bureau van de Controle van de dood van de staat, legt uit dat, na de dood, de monsters van bloed en slachtafval van de landbouwer zijn verzameld. "Het eerste verslag werd gedaan van de inzameling van bloed, toen hij werd toegelaten tot de HDT. Nu, een meer volledige behandeling vai bevestigen dat de oorzaak van de dood", zegt hij. Het resultaat van het eerste verslag moeten laten in vijf dagen en de tweede in drie maanden.
Bescherming
Het nieuws van de besmetting en het overlijden van de landbouwer geleid rush naar de gezondheid van São Paulo "Het ministerie van Volksgezondheid drong er bij alle staten op te sturen hun doses van het vaccin tegen gele koorts", zegt de minister van Volksgezondheid van Missouri, Cairo de Freitas. Hij legt uit dat naast de release 1,5 miljoen doses vaccin, heeft de federale overheid steeg het percentage van de inwoners te worden geïmmuniseerd in de stand, van 10% tot 15%, hetgeen neerkomt op 803 duizend personen. Tot nu toe hebben 734 duizend waren al tegen acinadas.
"We zijn op schema en het doden van de boer zal niet veranderen onze strategie", legt de minister van Volksgezondheid van de DF, Jose Geraldo Maciel. "Van de 240 duizend mensen die deel uitmaakten van ons doel van vaccinatie - het equivalent van 10% van de bevolking - 200 duizend vacinaram al in de eerste dagen van de intensivering van de campagne. Al-immunisatie bij een paar dagen", zei Maciel.
In de hoofdstad, de waarschuwing is gegeven door de ontdekking van twee dode apen in mineraalwater, die hebben geleid tot de sluiting van het park door nog onbepaalde tijd. Jose Geraldo Maciel verwacht dat morgen of na een antwoord van het Ministerie van Volksgezondheid over de heropening van mineraalwater. De lichamen van 10 andere apen werden gevonden in verschillende regio's van de DF.
De minister van Gezondheid verklaarde dat iedereen die heeft het vaccin in de afgelopen 10 jaar dienen te worden geïmmuniseerd. Dit weekend zijn de posten van de gezondheid van de DF hebben niet gewerkt. Vaccinatie kan worden gemaakt van maandag tot vrijdag tussen 8 u en 17u.
Wanneer er sprake is van het falen van de nieren en de lever, zoals gebeurd is met deze patiënt, het scala van mogelijkheden voor ziekten vermindert veel
Aminadad Rodrigues, directeur van de Afdeling Epidemiologie van de minister van Volksgezondheid van Goiânia


Binnenkort inenting tegen rode hond


Het risico van een heropleving van gele koorts in het Federaal District heeft de routine van brasilienses. In aanvulling op het sluiten voor onbepaalde tijd van het Nationaal Park - belangrijkste optie voor de vrije tijd vakantie - de bevolking heeft moeten staan lange rijen in klinieken om het vaccin tegen de ziekte. Er is geen record van ieder geval in de federale hoofdstad en de gezondheid autoriteiten willen graag benadrukken dat de maatregelen die genomen zijn alleen voorzorgsmaatregelen in de natuur. Maar als de gele koorts is nog steeds alleen een gevaar voor de volksgezondheid uit Brasilia, andere ziekten zijn steeds meer onder brasilienses en nog steeds het slachtoffer zijn in de stad. Vorig jaar steeg het aantal gevallen van hantavirus, dengue en rode hond. Dobrou ook het aantal sterfgevallen als gevolg van meningitis.
Na de mobilisatie tegen gele koorts, het ministerie van Volksgezondheid vai lancering van dit jaar een campagne van vaccinatie tegen rode hond. De gevallen van de ziekte in de stad sprong van vijf in 2006 tot 350 in 2007, volgens gegevens die zijn gepubliceerd door het secretariaat van Toezicht in gezondheid in kleinere proporties, het hantavirus heeft 10 slachtoffers van vorig jaar - aantal 42% hoger dan de zeven gevallen behandeld in 2006.
Tijdens de mobilisatie tegen rode hond is niet van start gegaan, de bezorgdheid richt zich op de strijd tegen gele koorts. Het offensief tegen de ziekte begon op 28 december, toen het ministerie van Volksgezondheid aanbevolen dat alle brasilienses nemen het vaccin tegen gele koorts virus. Dezelfde dag heeft de GDF bepaald de slotkoers van het Nationaal Park, waar twee apen werden dood aangetroffen. Voorafgaande onderzoeken niet wijzen op de aanwezigheid van het virus, maar we moeten wachten op een weerlegging. Andere 10 apen werden dood aangetroffen elders in Brasilia. Morgen, het ministerie van Volksgezondheid beslist of de opening van de Mineral Water zullen worden toegestaan aan bezoekers die een kaart waarop de vaccinatie van immunisatie tegen ziektes.
De vorm van de ziekte die nog steeds bestaat in Brazilië is de wilde gele koorts, wanneer de besmetting zich voordoet in het landelijk gebied. "Maar als iemand besmet met de circulaire stedelijk gebied, waar het nog steeds de Aedes aegypti mosquito, bestaat er een groot risico van herstel van de stedelijke gele koorts, dat zou rampzalig zijn. Vandaar dat het risico van nieuwe gevallen is absoluut zorgwekkend", benadrukt de infectologista. In het Federaal District, zijn er geen gevallen van gele koorts wilde sinds 2000, toen de boer Rodrigo da Silva, 21, overleed in het Landelijk Centrum Rajadinha in Planaltina.


Woord van de specialist:

Een kwaad ernstige en zeer dodelijk

Carlos Gropen

Druk van bekende virussen, zoals hepatitis C en de gevreesde Ebola-virus, gele koorts wordt veroorzaakt door een virus behorend tot de familie Flaviviridae, verstuurd door dezelfde vector van dengue, Aedes aegypti mosquito. Het is echter een ernstige ziekte met een aanzienlijk aantal verkeersslachtoffers in een aanzienlijk deel van geïnfecteerde patiënten.
De infectie begint met de beet van een mosquito dat het virus bevat, gevolgd door een periode van latentie en starterscentra, die duurt drie tot zes dagen, wanneer er geen symptomen. Dan verschijnen koorts, malaise, spierpijn vooral op de rug, gebrek aan eetlust, misselijkheid en braken. De eerste tekenen zijn opgeroepen nonspecific, zoals die zich in tal van andere ziekten, viróticas of niet.
De meeste patiënten verhuist naar een vermindering van de intensiteit van de symptomen en de genezing. Echter, een aanzienlijk deel van de zieken - ongeveer 15% - ontwikkelt de meest ernstige vorm van de ziekte, waarvan de mogelijkheid van overlijden is 50%. De symptomen van toxische fase heet geelzucht (geel worden de ogen en het gelaat), abdominale pijn, braken, bloeden in de mond, ogen en maag. Vaak stappen in de richting van ernstige nierinsufficiëntie met de mogelijkheid van een volledige stop van de werking van de nieren.
Helaas is er geen specifieke behandeling voor gele koorts. Hij is suportivo met hydraterende en poging om de gevolgen van de ziekte, soms zelfs tot de dialyse nodig is, of het werk doen van nier-patiënten door middel van een machine. Sommige virussen zijn getest, met geen resultaten nog niet volledig consistent. Het vaccin is een goede vorm van preventie en moet worden gebruikt volgens de criteria die zijn opgesteld door het ministerie van Volksgezondheid
Het meest verontrustend is de vector, de zender, en dat is precies dezelfde als die van dengue. Dit betekent dat, eenmaal begonnen met een epidemie van gele koorts, infrastructuur en logistiek die nodig is al aanwezig, erfde de dengue en alle beleidsmaatregelen op het gebied van gezondheid, die nog steeds lager dan dat van ideaal.

Carlos Gropen is een arts en consultant op het gebied van gezondheid en geneeskunde

Drie ziekten zorgwekkend

In aanvulling op de bestrijding van de dreiging van gele koorts, de minister van Volksgezondheid van de DF probeert te voorkomen dat de positie van rode hond, de opkomst van nieuwe gevallen van meningitis en de verspreiding van het dengue mosquito

No comments: